Otac Roko – više od izleta

Kapetan Alen, za kojeg smo poput mnogih mislili da se zove Roko, upravlja najljepšim izletničkim drvenim brodom u krčkoj luci – “Otac Roko”! Ovaj gusarski brod čeka vas i vašu obitelj za pravi avanturistički izlet i uživanje sa stilom.

“Želite istražiti našu predivnu obalu i kupati se na nedostupnim plažama? Izlet sa brodom “Otac Roko” naša je preporuka!”

Foto/video: www.srdjanhulak.com

Otac Roko najljepši je drveni brod u krčkoj luci. Ističe se po svemu, po izgledu, temi, po kapetanu, po izletu, sve vezano uz ovu priču osebujno je.

Kapetan Alen odličan je domaćin i njegove priče na moru koje govori svojim putnicima sjajne su. Ljubav prema moru vidljiva je iz svega što radi, a takva atmosfera vlada i na brodu.

Autentični drveni brod prirodaje čitavoj priči jedan predivan šarm, a svaki izlet postaje nešto predivno za vaše klince koji će nedvojbeno uživati. S Ocem Rokom u nove avanture!

Video:

Previous articlePlantaža smilja (Vrh)
Next articleBike Speed Krk

More from author

Related posts

Oglasspot_img

Latest posts

Joga retreat na otoku Krku

Otok Krk nudi mnogo u svakom godišnjem dobu no iza ljeta savršen je trenutak za povratak sebi kroz joga retreat. Pročitajte što za vas...

KuSshh: Otvaranje prodajnog mjesta u Vrbniku

Krčki brand pod imenom "KuSshh" danas je otvorio novo prodajno mjesto u Vrbniku. Pogledajte kako je izgledalo druženje na adresi Trg pred sv. Križ...

Hotel Bor

Hotel Bor je obiteljski hotel koji nudi 38 luksuznih soba u 11 kategorija. Njihova predivna lokacija i bogata B&B usluga čini ih neodoljivim odabirom...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!