Margari Villas – drugačije kuće za odmor

Ponuda kuća za odmor na otoku Krku zaista je velika. Luksuzni smještaj svake sezone dobiva nove predivne kuće za odmor u svoje redove. No svako toliko postoji smještaj koji je totalno drugačiji od ostatka konkurencije. Takvo imanje danas donosimo – Margari Villas!

“Potpuno drugačiji koncept kuće za odmor”

Foto: www.srdjanhulak.com

Ova posebna kuća za odmor zapravo je niz kućica koje čine cjelinu ovog imanja. Margari Villas smještene su u naselju Linardić na otoku Krku. Parcela od 2200 kvadrata dom je ovih šarmantnih kućica između maslina. Formacija i naziv dolaze od mergara na otoku. Mergari su kameni cvjetovi na otoku Krku koji služe za sabir i sortiranje ovaca.

Glavna kuća za odmor zapravo je usitnjena u četiri glavna dijela. Smještaj može primiti do 10 osoba uz veliki komfor. Dugačak bazen dominira dvorištem koje komunicira sa maslinikom.

Osjećaj mediterana nezamjenjiv je na ovom imanju, pogotovo u ljetnim mjesecima kada sve pršti od ugode, sunca, maslina i igre svjetla i sjene. Kuće su spojene preko uglova i na taj način svaka spavaća soba ima zapravo vlastiti privatan vrt i terasu koju ima na korištenje.

“Quiet living bio je moto kojim su se vodile investitorice kada su gradile ovu interesntanu kuću za odmor”

Smatramo da će u ovom slučaju svakako fotografije reći više nego sve riječi u članku. Uživali smo u fotografiranju ove jedinstvene kuće za odmor! Samu kuću možete iznajmiti putem bookinga njihove ekskluzivne agencije Sol Tours iz Malinske putem ovog LINKA.

Foto: www.srdjanhulak.com

>> Za više fotografija, booking i dodatan info kliknite na LINK agencije Sol Tours <<

More from author

Related posts

Oglasspot_img

Latest posts

Joga retreat na otoku Krku

Otok Krk nudi mnogo u svakom godišnjem dobu no iza ljeta savršen je trenutak za povratak sebi kroz joga retreat. Pročitajte što za vas...

KuSshh: Otvaranje prodajnog mjesta u Vrbniku

Krčki brand pod imenom "KuSshh" danas je otvorio novo prodajno mjesto u Vrbniku. Pogledajte kako je izgledalo druženje na adresi Trg pred sv. Križ...

Hotel Bor

Hotel Bor je obiteljski hotel koji nudi 38 luksuznih soba u 11 kategorija. Njihova predivna lokacija i bogata B&B usluga čini ih neodoljivim odabirom...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!